söndag 5 oktober 2008

bullbak och tour de chambre

Igår var jag och Sara sjukt duktiga och gick upp för att baka bullar vid åtta på morgonen. Det var ju Kanelbullens dag. En stor högtid för kakfreaks som jag. Dagen fortsatte med lite välbehövligt plugg, logistik.

På eftermiddagen var det så dags för tour de chambre. Väldigt roligt och väldigt farligt visade det sig. Man går till alla rum i korridoren och personen som bor där har fixat en drink och en lek. (vi är 13 på min korridor) så blir ganska mycket och tar rätt lång tid... Kul att festa med korridoren, annars träffas man mest när man är stressad, trött eller bakfull. Min drink var screwdriver och leken var charader, varför göra saker mer kompicerade än vad de är. Drack malibu och ananasjuice hos en, var riktigt gott! Men det bästa var Saras jellyshots, alltid kul att äta shots med sked =)

Valberedningsvalet förresten, blev inte riktigt som tänkt. Kandidaterna hade inte varit anslagna så var mot stadgarna att genomföra valet. Sjukt segt, men är ett extrainsatt nationsmöte nu i höst nån gång så får köra på det istället.

Puss och kram

2 kommentarer:

kultjej sa...

Det lät himla kul det där, och gott! :D

CeZeLiNe sa...

Ni är tokiga ni studenter. :P Men jag hade gärna hängt på en sån där Tour de Chambre. Lät himla kul. :)